Sunday, March 16, 2014

http://www.uggbootsaustralia.com.tw nike outlet online vzpk

Etter den første 1988 ugg investitur i militær rang systemgjenoppretting, er den første Air Force tildelt rang av general. Har blitt valgt tolv, tretten, fjorten delegater, representanter femtende største oppmøte tolvte, 13. og 14. medlemmer av sentralkomiteen. Er tredje og femte nasjonale folkekongressen. ugg Sko Bør respektere historie. Du må først legge grunnlaget for å bygge et hus, da Koreakrigen den nike outlet online kinesiske Air Force, Air Force var ikke plutselig. 1936 Red Army ankom i Yan'an, bestemte partiet sentralkomiteen til å flytte den røde armé som gruppe unge, fremragende kadre til Xinjiang for å lære å fly.

Reds om førti mennesker valgte det, delvis for å lære å fly, delvis, skole vedlikehold. Etter Sheng mytteri, og sette Ugg Norge sendt disse menneskene låst opp, og senere av partiets sentralkomité til å komme tilbake. Tilbake i 1938, CPC Central Committee å ta tak i Air Force for å vurdere fremtidig krig, må du ha Air Force, ah, er dette en situasjon. For det andre, etter at den 15 august 1945 Japan overga seg, besluttet staten å danne Air Force. ugg Sko Knipset var en Air Force i Japan, er det over 350 mennesker, er det tre hundre fly.

Wu Xiuquan ifølge CPC Central Committee besluttet å finne Lin Yaichiro diskusjon, la dem hjelpe ugg Sko bygge Luftforsvaret. ugg Sko Lin Yaichiro partiet til å gjøre jobben, Lin Yaichiro senere avtalt. KMT know ugg Sko luftfart skolen skal bygges, veldig nervøs, sendte han spioner for å ødelegge, til å sende fly til bombe bursts. Nordøst demokratiske koalisjonen utseende, satt luftfart skoler får Mudanjiang. Vi kan si at grunnlaget for den kinesiske Air Force luftfart skole i Mudanjiang, kombinert med den japanske luftforsvaret og den opprinnelige gjengen av Xinjiang, samt den nasjonalistiske opprøret Liushan dem og overføre tropper fra en rekke fremragende kadre og soldater.

No comments:

Post a Comment